Informatie pagina

Beste sporters, elke dag staan wij op met de missie om de wereld een stukje gezonder en fitter te maken. Helaas is dit nu even niet mogelijk vanwege het Corona virus.
Vanuit de overheid is er besloten dat sportscholen, scholen en horeca de deuren dicht moeten houden. Gelukkig krijgen we steeds meer ruimte wordt er alweer wat opgestart. Binnensporten mag nog niet, maar buiten sporten mag wel. Daarom hebben wij een speciaal rooster samen gesteld zodat je toch kan komen sporten!

Blijf via deze pagina op de hoogte. Ga zorgvuldig om met besmettingsgevaar en blijf actief aan je fitheid werken. Maak gebruik van de door ons aangeboden mogelijkheden zoals de on line lessen of het buitensport programma.

Team Palestra

 

vraag en antwoord

Wanneer kan ik weer komen sporten bij Palestra?
Wij hebben een speciaal buitensport programma voor je samengesteld. De deuren van Palestra moeten gesloten blijven, tot 1 september, we hopen dat deze maatregel ingetrokken wordt en dat we weer eerder bij Palestra mogen sporten.

Wat gebeurd er met mijn afspraak?
Alle afspraken tot en met 1 september komen te vervallen. Iedereen met een afspraak ontvangt van ons bericht voor het maken van een nieuwe sport afspraak. We Hebben aangepaste afspraken.

Body support menu’s?
U ontvangt wekelijks de nieuwe menu’s in uw mailbox. Metingen kunnen gewoon doorgaan, maar daarvoor een afspraak met je trainer.

Vragen omtrent body support?
Elke dinsdag en vrijdagochtend van 10.30 tot 12.00 is de body support coach telefonisch bereikbaar op: 0519-222024.

Ik heb een andere vraag; hoe kan ik Palestra het beste bereiken?
Er komt veel op ons af en we proberen onze leden zo goed mogelijk te voorzien van informatie. Telefonisch zijn wij niet bereikbaar omdat de club gesloten is. Mocht je toch nog een prangende vraag hebben dan is het mogelijk om een mail te sturen naar: info@palestradokkum.nl.

Personal training?
Op dit moment gaat de personal training door. Vanwege het sluiten van de club is het niet mogelijk om binnen te trainen. Maar buiten trainen kan natuurlijk wel! Wil je aan je fitheid werken? Wij helpen je graag.

Compensatieregeling?
Klik hier voor de regelingen die we treffen met onze leden.

Komen er alternatieven?
Jazeker We willen dat iedereen in beweging blijft. Daarom hebben we een on line lesprogramma en buiten sporten is een optie.

Is de fysiotherapeut aan het werk?
Kijk op de website van de fysiotherapeut.