Aangepaste maatregelen

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat er gisteravond weer een persconferentie van de overheid is geweest. Er zijn weer de nodige maatregelen aangekondigd, maar met toch ook positief nieuws voor de sportbranche! De sportbranche is uitgesloten van de maximale groepsgrootte. Dit is een onwijs groot compliment voor ons als branche, dat wij de afgelopen periode de juiste maatregelen hebben getroffen. Toch willen wij onze verantwoordelijkheid blijven nemen en om die reden hebben wij een paar kleine aanpassingen in ons beleid.
  • Het is per 30-09-2020 noodzakelijk om voor alle activiteiten in ons sportcentrum te reserveren, dus ook voor de vrije fitness!
  • Reserveren doe je via de My Wellness-app.
  • Blijf er ook voor zorgen dat je handen goed blijft wassen en desinfecteer ze ook regelmatig tijdens het sporten.
  • Hou rekening met de onderlinge afstand, met name bij de receptie, kleedkamers en in de koffiehoek. Met name in de laatstgenoemde zien wij het nog te vaak niet goed gaan.

 
Voor de risicogroepen hebben wij extra goed nieuws. Met ingang vanaf 30-09-2020 kun je op elke doordeweeks dag bij ons terecht in het sportcentrum. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen bij ons veilig kan blijven sporten. Op de onderstaande dagen en tijden stellen wij ons sportcentrum open voor deze doelgroep:
 
Maandag en woensdag en vrijdag: 
van 14:30 t/m 16:00
 
Dinsdag en donderdag: 
van 12:30 t/m 14:00
 

Voor de reguliere sporters is ons sportcentrum op deze tijden helaas niet toegankelijk. Samen zorgen wij ervoor dat wij kunnen blijven sporten en weerbaar blijven voor het virus!