Sportschool in Dokkum

Of je nu met Technogym Krachtapparatuur, Dumbbells, Bumper Plates, Kettlebells, Sandbags of met onze Cardio Apparatuur aan de slag wilt, in onze gym kan het allemaal!

Heb je hulp nodig met een trainingsschema? Als je lid bent van Palestra Dokkum krijg je exclusief toegang tot de app van Technogym. Via deze app zetten wij een trainingschema voor je klaar en kun je al je trainingen eenvoudig bijhouden.

Wil je gewoon lekker trainen met je eigen programma’s? Uiteraard ben je dan ook welkom. Onze coaches zullen altijd voor je klaarstaan om jouw doelen te behalen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn plek voelt in ons sportcentrum. In ons sportcentrum tref je jouw vrienden, familie en tref je mensen die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen als dat jij doet. Combineer dat met de beste professionele en warme begeleiding en je voelt je direct thuis. Wij zeggen niet voor niets: fit worden en fit blijven in een omgeving die aanvoelt als een tweede huiskamer. Kom jij het verschil ervaren?

Boek een proefles

Vrijblijvend kennismaken met onze gym? Vul dan het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Welke proefles wil je volgen?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.