Xcore

XCORE ® staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan.  De XCORE® workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer®. De XCO-Trainer® is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core!

 

Ontdek de Xcore® workout
Xcore® staat voor extreme core training en dat is natuurlijk niet voor niks. Deze unieke groepsles is een full body workout waarbij je de gehele les je core traint, terwijl je ook cardiovasculair uitgedaagd worden.

Deze energieke workout duurt 45 minuten en bestaat uit een geheel van relatief simpele, uitdagende oefeningen en een te gekke choreografie. Deze groepsles is dan ook geschikt voor een zeer brede doelgroep.

Deze groepsles is een pre-choreo programma. Dit houdt in dat de instructeur zich tijdens het lesgeven volledig kan focussen op de deelnemers.

XCO®-trainer
De workout wordt gedaan met een XCO®-trainer. Deze aluminium buis is gevuld met grit. Dit grit moet van kant naar kant bewegen, waardoor het zogenoemde ‘reactive impact’ ontstaat. Het lichaam moet harder werken om de balans te behouden, waardoor je meer calorieën verbrandt en je spieren versterkt.

Tijdens de training verbranden de deelnemers tussen de 400 en 700 calorieën. 

Aanmelden proefles Xcore?

× Beschikbaar Ma t/m Vr van 09.00 - 16.00uur