De Milon is een volledig geautomatiseerd trainingssysteem dat gebruikmaakt van speciaal ontworpen apparatuur. Het doel van de Milon is om een snelle en efficiënte training te bieden met minimale tijdsbesteding. Het systeem is ontworpen om een volledige lichaamstraining te bieden in een relatief korte periode.

Hoe werkt het?

Circuittraining:
De Milon bestaat uit een reeks verschillende fitnessapparaten die zijn ontworpen om de verschillende spiergroepen en de conditie van het lichaam aan te spreken.

Automatische Aanpassingen:
Elke keer als de gebruiker de  Milon betreedt, identificeert het systeem de gebruiker via een persoonlijke chipkaart. De apparaten passen zich automatisch aan aan de individuele instellingen en weerstanden die zijn opgeslagen in het profiel van de gebruiker.

Korte Intensieve Trainingen:
Bij elke oefening voert de gebruiker een set herhalingen uit gedurende een tijdsperiode van 1 minuut. De bedoeling is om elke oefening met hoge intensiteit uit te voeren, met 30 seconden rust tussen de oefeningen.

Efficiëntie:
Omdat de apparaten automatisch worden aangepast en de trainingssessie kort is, kan je met de Milon in slechts 35 minuten een volledige lichaamstraining voltooien.

Monitoring en Voortgang:
Het systeem houdt de trainingsgegevens van elke gebruiker bij, waaronder het gewicht van elke oefening, het aantal herhalingen en de duur van de training. Dit stelt gebruikers en Palestra Dokkum in staat om de voortgang te volgen en de trainingen waar nodig aan te passen.

De Milon is ontworpen om een alternatief te bieden voor traditionele fitnessroutines, waarbij wordt benadrukt dat de focus ligt op korte, intensieve trainingen in plaats van lange trainingssessies. Zoals met elke trainingsmethode, is het belangrijk om rekening te houden met individuele doelen, niveaus van fitheid en gezondheidstoestand bij het kiezen van een trainingsprogramma. Hier helpen de trainers van Palestra Dokkum je bij.

Aanmelden voor proefles Milon

Wij ontvangen je met een glimlach
#1
Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
Wij geven positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
Wij bieden je een veilige en schone omgeving
#5
Je bent welkom bij alle Exclusieve Sportcentra
#6
× Beschikbaar Ma t/m Vr van 09.00 - 16.00uur