Groepsles Milon Cirkel

Twee keer per week 35 minuten trainen voor een zicht– en voelbaar trainingsresultaat. Daar staat het concept van de Milon cirkel garant voor. De Milon cirkel groepslessen worden steeds populairder en dat is niet zonder reden! Je wordt namelijk binnen de kortste keren een stuk fitter, op een veilige en effectieve manier. We vertellen je graag hoe dit werkt, dus lees snel verder!

Wat is Milon Cirkel?

Wanneer je een fitnessruimte inloopt en eigenlijk geen idee hebt welke apparaten en gewichten je moet gebruiken wordt het al gauw lastig. De Milon cirkel in Dokkum is hierop het antwoord. Het is een combinatie van 6 krachttoestellen en 6 cardio toestellen, opgesteld in een cirkel, die samen garant staan voor een goede en complete training in 35 minuten.

milon-cirkel-palestra-dokkum

Altijd een personal trainer bij de hand

De Milon cirkel biedt jou dus alvast de juiste apparaten aan. Het wordt je vervolgens nog een stuk makkelijker gemaakt, want de intensiteit en instellingen voor deze toestellen worden opgeslagen op jouw persoonlijke chipkaart. Hiermee stellen de toestellen zich automatisch voor je in. Je kunt er simpelweg op stappen en aan de slag gaan. Om er helemaal zeker van te zijn dat de training goed verloopt is er bovendien een coach aanwezig om je te begeleiden tijdens de Milon cirkel groepslessen. Op die manier leer je ook snel en gemakkelijk de juiste bewegingen te maken.  

Wat zijn de 7 voordelen?

Deze manier van trainen bied je een heleboel verschillende voordelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zoveel mensen gebruikmaken van onze Milon cirkel in Dokkum. We hebben de voordelen hieronder voor je op een rijtje gezet.  

#1 Makkelijk beginnen:
Alle benodigdheden zijn aanwezig, dus je kunt gemakkelijk aansluiten en beginnen. Het enige dat je nodig hebt is een setje sportkleding en je goede humeur! 

#2 Veilig trainen:
Omdat de toestellen rekening met je houden en er bovendien ook altijd minimaal 1 coach aanwezig is voor extra begeleiding, train je ten alle tijden veilig. Dit voorkomt blessures en houdt het sporten leuk! 

#3 Afgestemd op jou:
Heb je blessures, gevoeligheden of een specifiek doel? Deze instellingen staan op jouw persoonlijke chipkaart, dus de toestellen houden hier rekening mee. Zo is de training altijd volledig op jouw wensen en behoeften afgestemd.

#4 Altijd begeleiding:
Er is dus altijd een coach aanwezig bij wie je terecht kunt. Zelfs wanneer hij of zij even niet kijkt heb je toch begeleiding bij de hand. De toestellen ondersteunen jou.

#5 Snelle workout:
Een rondje maken op de Milon cirkel in Dokkum duurt altijd ongeveer 35 minuten. In deze korte tijd doe je een volledige training voor je gehele lichaam. Een snelle manier om goed te sporten dus! 

#6 Gevarieerde oefeningen:
Door de twaalf verschillende toestellen is de training gevarieerd en afwisselend. 

#7 Snelle resultaten:
Met slechts twee trainingen van 35 minuten per week behaal je al tastbare, voelbare en zichtbare resultaten.  

De trainingen

De twaalf toestellen van onze Milon cirkel in Dokkum zijn erop gericht om jou een complete training te geven. Zes daarvan zijn toestellen voor krachttraining en de andere zes voor cardio. Samen trainen ze jouw gehele lichaam tijdens een korte, intensieve training die volledig op je is afgesteld. De coach kan je helpen met de initiële instellingen en deze samen met jou aanpassen om je doelen na verloop van tijd te bereiken. Een training met de Milon cirkel is kortom veilig, effectief en snel!

Probeer een gratis Milon Cirkel groepsles

Wil je ook aan de slag en op een veilige manier sterker en fitter worden? Kom dan langs bij onze Milon cirkel in Dokkum en probeer het eens uit! Je bent van harte welkom voor een proefles. Probeer onze “Gratis Proefweek” of neem  contact met ons op, we helpen je met plezier verder.

Meld je aan voor de oplossing van jouw probleem!

Zet de 1e stap naar een gezonde leefstijl. Meld je aan voor een Gratis Proefles. Vul onderstaand formulier in.
Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.