Aanmelden voor Intake

Meer uitleg over de Milon hieronder

Wat is Milon?

De Milon Cirkel is een volledig geautomatiseerd trainingssysteem dat gebruikmaakt van speciaal ontworpen apparatuur. Het doel van de Milon Cirkel is om een snelle en efficiënte training te bieden met minimale tijdsbesteding. Het systeem is ontworpen om een volledige lichaamstraining te bieden in een relatief korte periode.

Hoe werkt het?

Circuittraining:
De Milon Cirkel bestaat uit een reeks verschillende fitnessapparaten die zijn ontworpen om de verschillende spiergroepen en de conditie van het lichaam aan te spreken.

Automatische Aanpassingen:
Elke keer als de gebruiker de  Milon cirkel betreedt, identificeert het systeem de gebruiker via een persoonlijke chipkaart. De apparaten passen zich automatisch aan aan de individuele instellingen en weerstanden die zijn opgeslagen in het profiel van de gebruiker.

Korte Intensieve Trainingen:
Bij elke oefening voert de gebruiker een set herhalingen uit gedurende een tijdsperiode van 1 minuut. De bedoeling is om elke oefening met hoge intensiteit uit te voeren, met 30 seconden rust tussen de oefeningen.

Efficiëntie:
Omdat de apparaten automatisch worden aangepast en de trainingssessie kort is, kan je met de Milon Cirkel in slechts 35 minuten een volledige lichaamstraining voltooien.

Monitoring en Voortgang:
Het systeem houdt de trainingsgegevens van elke gebruiker bij, waaronder het gewicht van elke oefening, het aantal herhalingen en de duur van de training. Dit stelt gebruikers en Palestra Dokkum in staat om de voortgang te volgen en de trainingen waar nodig aan te passen.

De Milon Cirkel is ontworpen om een alternatief te bieden voor traditionele fitnessroutines, waarbij wordt benadrukt dat de focus ligt op korte, intensieve trainingen in plaats van lange trainingssessies. Zoals met elke trainingsmethode, is het belangrijk om rekening te houden met individuele doelen, niveaus van fitheid en gezondheidstoestand bij het kiezen van een trainingsprogramma. Hier helpen de trainers van Palestra Dokkum je bij.

× Beschikbaar Ma t/m Vr van 09.00 - 16.00uur