• Stel in TRX

Dit is onze Crew!

Ageeth 
Allround medewerkster, inclusief ledenadministratie 
 

Anique
Receptioniste

Ik werkal jaren met veel plezier bij Palestra. Ik ben er begonnen als stagiaire en ben niet meer weg gegaan. Ik vind het altijd erg leuk en gezellig om hier te zijn. Het contact met onze leden en collega's maakt dat ik altijd met plezier naar mijn werk ga. We zijn altijd bezig met het ontwikkelen van het sportcentrum en de trainingen zodat onze sporters het beste uit zichzelf halen. Ik ben trots dat ik hier mag werken.

 

Anneke
Instructrice Bodyboxx, XCore en Weerbaarheidstraining

 

Anneke
Financiele en Ledenadministratie 

 

Bart
Clubmanager

Met de komst van de Milon en de verbouwing van Palestra begin dit jaar is mijn hulp ingeroepen en sindsdien ben ik niet meer vertrokken. Samen met Carina verzorg ik het clubmanagement. Ik heb al op veel plaatsen gewerkt en ik kan vol overtuiging zeggen dat Palestra een inspirerend bedrijf is, altijd in beweging. Palestra is erg goed in het persoonlijke contact met haar leden. We proberen altijd weer de verwachtingen van onze sporters te overtreffen. Soms zit ‘m dat in kleine dingen, zoals een appeltje op de koffietafel of juist in grote dingen, zoals de kwaliteit op de werkvloer en het organiseren van grote evenementen. Ik ben op mijn plek bij Palestra en hoop u er snel eens te zien!

Carina
Clubmanager


Al vanaf 2006 verzorg ik bij Palestra het clubmanagement, de laatste jaren hebben we meerdere vestigingen geopend en doen Bart en ik het management samen. Het is een geweldige uitdaging om er dag in, dag uit voor te zorgen dat zowel de leden als ons team met een goed gevoel naar Palestra gaan en ook altijd terug blijven komen. Daar doen we alles voor. 


Carla
Instructrice Club Power & Pilates 

Eric
Fitness- en groepslesinstructeur Dokkum & Hallum Club Power, Club Vitaal & Spinning

Ik werk al vanaf de eerste dag bij Palestra. Waarom? De leuke leden, de collega’s en de ontspannen sfeer spreken mij ontzettend aan. Jurs visie op training is heel inspirerend, hierdoor blijf ik telkens uitgedaagd! Je vindt mij zowel in de fitness als in de groepslessen en zowel in Dokkum als in Hallum. Er zijn nog wel plekken vrij in mijn lessen, ik daag zowel leden als niet-leden uit om eens mee te komen doen!

 

 

Evelyn
Fitnessinstructrice en receptioniste

Hallo! Mijn naam is Evelyn Pander. Na mijn fitnessstage afgerond te hebben bood Palestra mij een baan aan, ik ben gebleven en er niet meer weggegaan. Ik doe dit werk met ontzettend veel plezier omdat er een zeer goede sfeer hangt in het sportcentrum. Ook is er een goede werksfeer met de collega's. Dit verbetert de kwaliteiten van het sportcentrum. Er is goede begeleiding en wij hebben de nieuwste apparatuur, zoals de milon cirkel. Hierdoor kunnen wij de klanten blijven uitdagen en zo is er ook steeds een nieuwe uitdaging voor ons.

 

 


Fokko
Fitnessinstructreur

Mijn naam is Fokko Schaafsma, met mijn 61 jaren het oudste personeelslid van Palestra. Ondanks mijn leeftijd ben ik actief als fitnessinstructeur en groepslesinstructeur, je komt mij op dinsdag, donderdag en zaterdag tegen op de werkvloer tijdens fitnessbegeleiding, spinning, yoga of invallessen pilates en coretraining. Mijn passie ligt in het motiveren van onze leden om het beste uit zichzelf te halen en de juiste weg te vinden om dit te bereiken. Binnen Palestra ben ik verantwoordelijk voor het test- en meetbeleid. Om de goede verhouding tussen belasting en belastbaarheid in een trainingsprogramma te verwerken biedt Palestra kwalitatief hoogstaande testprogramma's, waarmee onze trainers de leden optimaal kunnen begeleiden naar de geformuleerde doelstellingen. Zowel leden met een chronische aandoening als zij die topsportprestaties nastreven, kunnen met onze professionele werkwijze resultaat verwachten. De Palestra visie t.a.v. testen, training, voeding en levensstijl is in het noorden best wel uniek in de fitnessbranche en haalt het beste uit mij en mijn collega's. De toekomstige ontwikkeling van ons fraaie centrum zal richting preventie en topsport gaan. Dat ik deel uitmaak van dit proces maakt dat ik met plezier de rit van mijn woonplaats Heerenveen naar Dokkum en terug afleg.

 

Ine 
Instructrice Yoga

 


 

Jacqueline
Receptioniste en Zumba instructrice

Mij tref je bij de receptie van Palestra. Ik vind het ontzettend leuk om onze leden te ontvangen en ze te helpen met al hun vragen. Samen met een aantal van mijn collega's hebben we onlangs een opleiding gedaan tot Professioneel Sportadviseur, sindsdien kan ik vol vertrouwen zeggen dat ik onze sporters een passend advies kan geven zodat ze resultaatgericht en met plezier kunnen trainen. Verder geef ik ook les bij Palestra, ik geef Zumba. Dat doe ik voor jong & oud. Zumba is geweldig en tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. Inmiddels vind je mij ook bij de Peuter/kleuterdans waar ik met heel veel passie iedere week een geweldig uurtje met de kleinste kindjes van 2,5 t/m 4 jaar mag beleven. Kom gerust eens een kijkje nemen!
 

 


Jamilah
instructrice Bodyboxx, Zumba en Zumba kIds
 

Jur
Eigenaar Palestra, fulltime docent op de ALO, Hanzehogeschool Groningen.

Palestra moet de plek zijn waar mensen prettig aan hun gezondheidsdoelstellingen kunnen werken. Daarvoor is er een inspirerende team nodig, die bereid zijn aanpassingen te doen als voortschrijdend inzicht dat vraagt. Zover zijn we nu gekomen. Ik vond dat Noord Oost Friesland recht had op zo’n plek en daarom heb ik het gebouwd en gerealiseerd. En we zijn nog steeds beter aan het worden. Prachtig, ik ben er zo trots op!

 

 

Maria 
Instructice XCore & Zumba
 


Martha
Receptioniste 
 
 

Nel
Schoonmaakster

Ik ben al jaren de vaste schoonmaakster bij Palestra, ik ben er iedere dag. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin en ben gek op mijn collega's! Zelf sport ik ook fanatiek en ik maak graag eens een praatje met onze sporters. Ik zorg er met alle liefde voor dat Palestra iedere dag weer fris en schoon is.

 

 

 

Niels
Looptrainer Dokkum & Hallum

Mijn vrouw Elly werkt al een paar jaar bij Palestra, zowel in Dokkum als in Hallum en zo kwam ik ook in aanraking met Palestra. Hardlopen is mijn ding. Ik ben begonnen met het verzorgen van de trainingen in Hallum en toen dat een succes bleek hebben ze me ook gevraagd in Dokkum de looptrainingen te verzorgen. Dat doe ik met veel plezier. Palestra heeft twee prachtige sportcentra, ik kom er graag!  Wanneer mag ik u bij mij in de lessen verwelkomen?

 Peggy
Instructrice Tai Chi & Yoga
 
 

Renata
Receptioniste, hoofd ledenadministratie.

Ik werk nu al een aantal jaren met heel veel plezier bij Palestra. Ik kan mij hier prima ontwikkelen en leer elke dag weer nieuwe dingen. Ik werk hier met hele fijne mensen en collega's en heb het reuze naar mijn zin! Palestra is het sportcentrum van het noorden waar je geen abonnement neemt, maar waar je kiest voor een gezond succesvol leven.

 

 

 

Ruben
Fitnesstrainer en FunXtion instructeur
 

Rudie
Fitnessinstructeur

“Palestra is het centrum dat veel diepgang geeft aan het vak van instructeur. Er zit veel meer achter dan alleen een beetje fitnessen. We maken niet alleen schema's maar stellen deze ook continu bij, ik neem veel testen af en er is echt tijd om mensen echt goed te helpen. Daarom werk ik graag bij Palestra. Mensen in beweging krijgen is wat mij beweegt. Kom naar Palestra en ook uw doelstelling komt steeds dichterbij.”

 

Sanna 
Streetdance instructrice

Mijn naam is Sanna de Vries. Ik werk bij Palestra, omdat ik altijd veel interesse heb gehad voor dansen. Toen ik de kans kreeg om het ook aan kinderen te leren bij Palestra, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen! Het is altijd erg gezellig en daarom ben ik trots dat ik deel uit maak van het team van Palestra!

 


Stefan
Fitnesscoordinator en -instructeur

Sinds 2007 werk ik bij Palestra. Ik voel me er thuis, sport is mijn lust en mijn leven. Bij Palestra help ik mensen daadwerkelijk hun doelstelling te bereiken, we hebben intensief contact met onze sporters. Daar geniet ik echt van! De sfeer is zeer persoonlijk, we kennen vrijwel al onze sporters bij naam. Wilt u ook worden geholpen met het aanmeten van een gezonde leefstijl door voldoende te bewegen en wellicht uw voeding aan te passen? Dan staan wij met z’n allen voor u klaar. Ik verzorg fitnesstrainingen maar ook ben ik te vinden in de Milon cirkel, bij de receptie en verder begeleid ik sporters bij het afslanken d.m.v. Bodysupport. Succes gegarandeerd!

 

 

 

 

Nieuws

 • Extra Pilates op dinsdagavond

  Beste sporters, Vanwege de grote belangstelling voor de Pilates op di...

  Lees meer
 • Start het nieuwe jaar goed en doe mee met de Nieuwjaarschallenge

  Lees meer
Meer nieuws
 • Milon Cirkel!

  Milon Cirkel

  Met de Milon Cirkel sport je 2 keer 35 minuten per 10 dagen. Probeer nu gratis uit.

  Klik hier!
 • Word fan!

  Word fan!

  Kijk wat andere mensen zeggen over Palestra Dokkum

  Klik hier!
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Bekijk hier de groepslessen van Palestra Dokkum, welke wil jij volgen?

  Klik hier!
 • Anke de Graaf

  "Bij Palestra voel ik me thuis, ik sport er nu al langer dan 10 jaar. Het is net een grote familie."

  Anke de Graaf
 • Peter Halma

  "Ik doe wekelijks de FunXtion. In een korte tijd je hele lichaam trainen. Dit is een uitkomst!"

  Peter Halma
 • Lolke Folkertsma

  "By Palestra train ik yn de Milon sikel: in freonlike manier fan aktyf yn’t spier mei sosjale kontakten en ûntspanning. "

  Lolke Folkertsma
 • Danielle van der Meulen

  "De instructeus zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Ze kennen je bij naam en dat maakt het sporten een stuk persoonlij"

  Danielle van der Meulen
 • Pieter Visser

  "Het sporten, in een omgeving met meerdere mensen, is voor mij ook een sociaal gebeuren en verbindt."

  Pieter Visser
 • "Ik vind het echt een top sportcentrum. Je voelt je enorm welkom bij Palestra, dus kom het proberen. Dat kan nooit kwaad!"

  Edwin Algra
 • "Het bevalt me heel goed, ik heb een stok achter de deur nodig en dat biedt de Milon mij!"

  Heleen Langerwerf
 • "Palestra heeft mij fantastisch geholpen! Binnen 1 jaar volledig van mijn medicatie af en enorme trainingsresultaten. Bedankt!"

  Wiebren Bouma
 • "Ik ben gestart met Milon uit nieuwsgierigheid en vervolgens uit enthousiasme er mee doorgegaan"

  Arnold Wiegersma
 • "*Ik ben begonnen met Milon vanwege mijn blessures, op de Milon kon ik goed trainen. Ik ben blij dat ik ermee ben gestart!"

  Hanneke Geursen

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.