• Stel in TRX

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Palestra Dokkum gevestigd aan de Hogedijken 18-6, 9101 WV in Dokkum. KvK-inschrijfnummer: met . Voor vragen of contact kun je mailen met info@palestradokkum.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 5 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over een specifiek (fitness)programma, de tarieven, aanbiedingen of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Lidmaatschapadvies: wil je weten welk lidmaatschap of programma het beste bij je past? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen bij een lidmaatschap. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over het best passende lidmaatschap.

  3. Kennismakingsafspraak: zowel een informatieaanvraag als lidmaatschapsadvies kan worden vervolgd met een uitnodiging om online een kennismakingsafspraak te maken. Als je besluit dit te doen (vrijwillig!), dan worden jouw persoonsoonsgegevens gebruikt om het door jouw gekozen afspraakmoment te bevestigen per e-mail/telefoon/sms.

  4. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom Palestra Dokkum te voorzien.

  5. Inschrijfformulier: het kan ook zijn dat we gebruik maken van een inschrijfformulier waarin we meer persoonsgegevens vragen dan naam, e-mail en telefoonnummer. Het inschrijfformulier dient ervoor om jou de kans te geven digitaal lid/klant te worden van Palestra Dokkum en voldoet aan alle wetgeving op dat gebied. Na inschrijving nemen we telefonisch contact met je op. Je hebt altijd het recht om je inschrijving te annuleren binnen de wettelijk bepaalde bedenktijd.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief.  Bij een online inschrijfformulier om klant/lid te worden van ons bedrijf, bewaren we jouw persoonsgegevens gedurende het gehele lidmaatschap om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Palestra Dokkum samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Een belangrijke partner is www.YourFitStart.com, onderdeel van marketingbureau Hidden Profits Marketing. Deze website zorgt ervoor dat wij als bedrijf met jou als consument in contact kunnen komen en verwerkt/heeft dus toegang tot jouw gegevens. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@palestradokkum.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Let op!

    Beste sporters, LET OP: Gewijzigde openingstijden feestdagen: Maa...

    Lees meer
  • Profiteer van de Heropeningsdeal in Dokkum!

    Nu bij Palestra Dokkum, profiteer van de Heropeningsdeal en word weer Energie...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Milon Cirkel!

    Milon Cirkel

    Met de Milon Cirkel sport je 2 keer 35 minuten per 10 dagen. Probeer nu gratis uit.

    Klik hier!
  • Word fan!

    Word fan!

    Kijk wat andere mensen zeggen over Palestra Dokkum

    Klik hier!
  • Groepslessen

    Groepslessen

    Bekijk hier de groepslessen van Palestra Dokkum, welke wil jij volgen?

    Klik hier!
  • Anke de Graaf

    "Bij Palestra voel ik me thuis, ik sport er nu al langer dan 10 jaar. Het is net een grote familie."

    Anke de Graaf
  • Peter Halma

    "Ik doe wekelijks de FunXtion. In een korte tijd je hele lichaam trainen. Dit is een uitkomst!"

    Peter Halma
  • Lolke Folkertsma

    "By Palestra train ik yn de Milon sikel: in freonlike manier fan aktyf yn’t spier mei sosjale kontakten en ûntspanning. "

    Lolke Folkertsma
  • Danielle van der Meulen

    "De instructeus zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Ze kennen je bij naam en dat maakt het sporten een stuk persoonlij"

    Danielle van der Meulen
  • Pieter Visser

    "Het sporten, in een omgeving met meerdere mensen, is voor mij ook een sociaal gebeuren en verbindt."

    Pieter Visser
  • "Ik vind het echt een top sportcentrum. Je voelt je enorm welkom bij Palestra, dus kom het proberen. Dat kan nooit kwaad!"

    Edwin Algra
  • "Het bevalt me heel goed, ik heb een stok achter de deur nodig en dat biedt de Milon mij!"

    Heleen Langerwerf
  • "Palestra heeft mij fantastisch geholpen! Binnen 1 jaar volledig van mijn medicatie af en enorme trainingsresultaten. Bedankt!"

    Wiebren Bouma
  • "Ik ben gestart met Milon uit nieuwsgierigheid en vervolgens uit enthousiasme er mee doorgegaan"

    Arnold Wiegersma
  • "*Ik ben begonnen met Milon vanwege mijn blessures, op de Milon kon ik goed trainen. Ik ben blij dat ik ermee ben gestart!"

    Hanneke Geursen

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.