Vandaag is het meer dan een zonnige dag. En bij ons is het een extra zonnige dag. Met ingang vanaf vandaag hebben Jur Roemers, oprichter van Palestra, en Danielle van der Meulen van Groene Zuster hun samenwerking bezegeld. Zij bieden een gouden formule naar optimale gezondheid aan.

Met voldoende en intensieve beweging in combinatie met gezonde voeding, bieden wij onze leden al de eerste stap naar een vitaal leven. Maar er zijn nog zoveel meer dingen die invloed kunnen hebben op een vitaal leven. Denk aan het reduceren van stress, aandacht voor een goede nachtrust en het zinvol inrichten van je leven. Dit is waar de kracht van Daniëlle ligt! Controle maakt dat je energieker door het leven stapt.
De grootste klantengroep van Daniëlle zijn vrouwen die zich herkennen in problemen met afvallen. Maar ook mensen met vermoeidheidsklachten. Met de juiste aandacht voor dit soort herkenbaarheden, in combinatie met bewegen maakt dat de cirkel voor een optimale gezondheid rond.
Wil je meer lezen, of een kennismaking inplannen met Daniëlle? Klik dan op de link voor meer informatie. Daniëlle deelt hier ook haar persoonlijke verhaal. Dat maakt het lezen alleen al de moeite waard