Klanten over Palestra

Tevreden sporters is wat ons gelukkig maakt! Lees hieronder een selectie testimonials van wat klanten van ons vinden. Wil je zelf de club ervaren? Maak dan gebruik van de gratis proefweek.

Anke de Graaf

Bij Palestra voel ik me thuis, ik sport er nu al langer dan 10 jaar. Het is net een grote familie.  Al jaren doe ik Zumba en dat is altijd een feestje. Heerlijk bewegen op muziek en toch achteraf het gevoel hebben, dat je goed bezig bent geweest. Sport je nog niet bij Palestra, dan zou ik zeggen: Gewoon doen! De drempel is bij Palestra echt heel laag. Er is veel keus in activiteiten, goede begeleiding en je maakt er vrienden!

Peter Halma

Ik sport nu een jaar of 7 bij Palestra. De faciliteiten zijn zeer ruim. Je kunt vrijwel alles trainen, met de juiste materialen. Ik doe wekelijks de FunXtion. In een korte tijd je hele lichaam trainen met een zeer breed scala aan oefeningen. Dit is een uitkomst. Verder heb je alle facetten onder 1 dak bij Palestra. Dit in combinatie met een zeer professionele begeleiding zorgt ervoor dat Palestra super compleet is voor elke sporter. Ga eens mee, en beleef de sfeer en de professionaliteit. Als je dat hebt geproefd, ben je om!

Lolke Folkertsma

By Palestra train ik yn de Milon sikel: in freonlike manier fan aktyf yn’t spier mei sosjale kontakten en ûntspanning.  Doch it ek , goed foar dysels en fielst dy in stik fitter en wurdst jonger !

Danielle van der Meulen

Bij Palestra doe ik voornamelijk de groepslessen: Pilates en af en toe Slim & Fit, maar ik train ook wel in de fitness. Er heerst een hele gemoedelijke sfeer binnen Palestra. De instructeus zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Ze kennen je bij naam en dat maakt het sporten een stuk persoonlijker. Ondanks mijn beperkingen kijken zij naar mijn mogelijkheden waardoor ik toch het uiterste uit mezelf kan halen. Kom ook sporten! Of je nou een heel gespierd lijf hebt of een paar kilo’s te veel, iedereen wordt gerespecteerd en is even welkom. Maar doe het vooral voor je zelf. Je krijgt er zoveel positieve energie voor terug!

Pieter Visser

Al sinds 2011 sport ik bij Palestra,  ooit begonnen met Fitness, Body Pump en B-Kick en vervolgens tot op heden Milon en fitness gaan doen wat me nog steeds prima bevalt. Thuis ook wel de nodige apparatuur gehad, maar thuissporten komt bij mij niet echt van de grond. Naast deze binnensport, vinden Caroline en ik het ook fijn om minstens 1x per week te gaan hardlopen als voorbereiding op de Bonifatiusloop. Het sporten, in een omgeving met meerdere mensen, is voor mij ook een sociaal gebeuren en verbindt. En na het sporten even de sauna in duiken maakt een ochtend of middag sporten helemaal compleet. Dus wil je iets aan je conditie doen, neem die stap, spijt krijgen kan altijd nog :-).

Edwin Algra

Toen ik me inschreef bij Palestra voel ik mij meteen thuis. De training motiveren je om tot het uiterste te gaan, daardoor komt er resultaat en dat is prettig! Ik vind het echt een top sportcentrum. Je voelt je enorm welkom bij Palestra, dus kom het proberen. Dat kan nooit kwaad!

Heleen Langerwerf

Het bevalt me heel goed, ik heb een stok achter de deur nodig en dat biedt de Milon mij … Als je het nog niet doet, moet je het zeker gaan doen!*

* Let op: Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Wiebren Bouma

Palestra heeft mij fantastisch geholpen! Binnen 1 jaar volledig van mijn medicatie af en enorme trainingsresultaten. Bedankt!

Arnold Wiegersma

Ik ben gestart met Milon uit nieuwsgierigheid en vervolgens uit enthousiasme er mee doorgegaan*

 

* Let op: Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Hanneke Geursen

Ik ben begonnen met Milon vanwege mijn blessures, op de Milon kon ik goed trainen. Ik ben blij dat ik ermee ben gestart. Naast de Milon trainingen volg ik ook Pilateslessen.” Aldus Hanneke. We vroegen Hanneke wat ze zou willen zeggen tegen mensen die nog niet zijn gestart met het trainen in de Milon cirkel: “Ik zou zeggen: je moet het echt eens proberen. Het is veel leuker dan gewone fitness en het biedt een stok achter de deur. Het is een korte tijds besteding, je bent snel klaar met je training!

 

* Let op: Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.