Voeding

Als je wilt afslanken, spieren opbouwen of gewoon lekker in je vel wilt zitten is het belangrijk dat je voldoende en intensief beweegt. Maar naast voldoende en intensief bewegen is het onwijs belangrijk om ook je voeding in orde te hebben. In ons sportcentrum hebben wij voedingscoaches die samen met jou aan de slag gaan met één van de onderstaande programma’s.

Body Support

Body Support biedt persoonlijke begeleiding op gebied van voeding. Samen met onze Body Support coach ga je aan de slag: of je nu wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk.

Je coach maakt aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren voedingsschema’s op maat. Heb je allergieën, dieetwensen of wil je met iemand samen eten? Ook dat kan je coach voor je aanpassen in je weekmenu. Daarnaast heb je de Body Support app met een persoonlijk account tot je beschikking.

Met behulp van de app heb je altijd je weekmenu bij de hand en  kun je de menu’s nog verder aanpassen. Daarnaast vind je er onder andere een wekelijkse boodschappenlijst, nieuwtjes en een caloriechecker.

Sportvasten

Train je in 10 dagen je lichaam om de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Wij stellen voor jouw een persoonlijk protocol samen die je gedurende 10 dagen volgt. Hierin staat bijvoorbeeld op welke intensiteit jij moet sporten, en een op maat gemaakt voedingsschema. Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen, voel je je energieker én fitter!

Bekijk de video voor meer informatie over het sportvasten programma!

C9 Detoxkuur

In 9 dagen zet je op een eenvoudige manier de eerste, belangrijke, stap. Ga op weg naar een fittere versie van jezelf! Tijdens C9 volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, je gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten.

Je leert patronen te veranderen en legt een goede basis waarmee je vervolgens gefundeerd verder kunt. C9 bevat een mooi pakket kwaliteitsproducten die je combineert met de Forever bestseller Aloe Vera Gel. De C9 producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en helpen je jouw doelen te bereiken. Volg de stappen in je programmaboekje en maak gebruik van de adviezen en praktische tips die je direct kunt toepassen.

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie

Belangrijk: de C9 detoxkuur is zonder voedingsbegeleiding