Voeding

Body support;
Je gaat niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is.

Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wil doen ga dan samen met de trainer bij Palestra aan de slag voor die paar kilootjes minder. Aan de hand van grafieken kun je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt. Een perfecte keuze om bewust te leren eten.

Sportvasten;
Train je in 10 dagen je lichaam om de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Wij stellen voor jouw een persoonlijk protocol samen die je gedurende 10 dagen volgt. Hierin staat bijvoorbeeld op welke intensiteit jij moet sporten, en een op maat gemaakt voedingsschema. Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen, voel je je energieker én fitter!

Ben je klaar om in beweging te komen en weer gebalanceerd en bewust te gaan eten? Dan is het cleansingprogramma C9 ideaal voor jou.

Cleaningsprogramma C9;
In 9 dagen zet je op een eenvoudige manier de eerste, belangrijke, stap. Ga op weg naar een fittere versie van jezelf! Tijdens C9 volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, je gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten. Je leert patronen te veranderen en legt een goede basis waarmee je vervolgens gefundeerd verder kunt. C9 bevat een mooi pakket kwaliteitsproducten die je combineert met de Forever bestseller Aloe Vera Gel. De C9 producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en helpen je jouw doelen te bereiken. Volg de stappen in je programmaboekje en maak gebruik van de adviezen en praktische tips die je direct kunt toepassen.

Drie programma’s waar je mooie resultaten mee kan halen. We geven je graag advies over de beste manier die bij jou past!