Woensdag 19 mei 2021 was het dan eindelijk zover, Palestra heeft haar deuren weer mogen openen. Een moment waar wij ontzettend naar hebben uitgekeken! Eindelijk kunnen wij onze leden weer verblijden met een bezoek aan ons sportcentrum. En kun jij weer als (nieuw) lid werken aan je gezondheid.

Gezondheid is nog niet eerder zo relevant geweest. Daarom helpen wij je graag om in je gezondheid te investeren. Dat doen wij door onze betrokkenheid, de beste programma’s en altijd persoonlijke begeleiding. Vraag onze sportinstructeurs naar ons beste programma!

Daarnaast zijn groepslessen ook weer beperkt mogelijk. Helaas zijn groepslessen binnen (m.u.v. Pilates/Yoga) nog niet toegestaan. Daarom vinden alle groepslessen plaats op onze sportlocatie The Box. Check ons volledige lesrooster hier.

Onze marketeer Mike heeft tijdens de heropening leuke beelden gemaakt waarin hij je laat zien hoe het er in ons sportcentrum eraan toeging. Check daarom zeker ook de onderstaande video!

Wij kunnen niet wachten om je weer te ontmoeten in ons mooie sportcentrum en wij helpen je graag met het behalen van je persoonlijke doelen!