Sportschool in Dokkum

Ben jij op zoek naar een sportschool in Dokkum?

Laagdrempelig en gezellig

Sporten bij Palestra Dokkum voelt als thuiskomen in je tweede huiskamer laagdrempelig en gezellig. Samen sporten met leden die dezelfde uitdagingen hebben als jij. Fitter en sterker worden en gezond blijven dat is onze gezamenlijke missie!
En dat alles in een sfeervolle omgeving waar jij je direct op je gemak zal voelen.

Zie jij jezelf al sporten bij Palestra Dokkum? Reserveer dan een proefles of boek nu online een kennismaking.

Wil je liever de lidmaatschapstest doen? Scroll dan verder!

             

Sportschool in Dokkum

 

LIDMAATSCHAPSTEST  in 1 minuut ingevuld

Vul geheel vrijblijvend deze test in. Na het invullen nemen we telefonisch contact op en vertellen we je welk lidmaatschap het beste bij jou en je persoonlijke wensen past.

Wil je ons sportcentrum van binnen zien?
Plan dan met onze medewerker een moment in ons centrum.

We bellen altijd met dit telefoonnummer: 0519-222024

Over ons

Bij Palestra Dokkum brengen we gezondheid, een warm huiskamergevoel en doelgericht sporten voor een brede doelgroep bij elkaar. De missie is : ‘Fit worden en fit blijven in een omgeving die aanvoelt als een tweede huiskamer’. Intensief bewegen, aandacht voor gezonde voeding en tijd voor jezelf in je agenda zijn de aandachtspunten waar het om gaat. Met een team van goed opgeleide trainers en voedingsdeskundigen proberen we bij Palestra Dokkum de wereld een beetje gezonder te maken.

In 2005 opende Palestra voor het eerst haar deuren. Naast de enthousiaste en fanatieke sporters richt Palestra zich vooral op mensen, die weten dat bewegen noodzakelijk is voor hun welzijn, maar het moeilijk vinden om de stap naar een sportcentrum te maken.  Om deze doelgroep te helpen heeft Palestra Dokkum de Milon Cirkel.

Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

#1
Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

#2
Wij geven positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

#3
Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

#4
Wij bieden je een veilige en schone omgeving

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

#5
Je bent welkom bij alle Exclusieve Sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je even niet in de buurt van jouw eigen club bent. Als lid heb je toegang tot alle Exclusieve Sportcentra.

#6